Halaman

My Bloglist Asha Lya 2014

Asha Lya | Disember 31, 2013 | 24Komen | >
Assalamualaikum



Ini antara mereka yang dibloglist dalam
bloglist Asha Lya untuk permulaan 2014

10.Yumida
15.DJH
16.Khir
23.Sally
25.Lucas
Wahh ramainya ada 30 blog....hope korang sudi2 kanla masukkan kita
dalam bloglist korang ehehe..muka nak minta tumbok kan :D
Pemilihan atas sebab korang rajin singgah blog kita
dari start kita berblog sampai sekarang
kalau ada yang tertinggal kita minta maaf sesangat.

Kalau ada yang nak joint boleh just inform jer
kita berbesar hati akan masukkan korang kat blog kita :)
Di masa akan datang  kita akan cuba perbaiki lagi mutu blog kita nie ekk..

Wassalam

Terima Kasih

24 ulasan:

  1. tqvm syg sudi bloglist akak juga..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq juga sis sbb blog kita terpilih utk bloglist sis :)

      Padam
  2. ho2.. ada.. no.24.. ok.. nanti teman masukkan asha punya blog dalam bloglist yea.. =)

    BalasPadam
  3. eh ada jugak nombor 10..hihi..makasih asha

    BalasPadam
  4. hehe. number 8 :) terima kasih asha :)
    happy new year! PG singgah menabung :)

    BalasPadam
  5. eeee bestnya ada tersenarai. by the way dah lama dah masukkan asha dalam bloglist kinah :)

    BalasPadam
  6. ada nampak blog akk dlm list...heheee... ty.... akk da masukkan asha dlm bloglist akk

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. ada juga saya.. Asha pun saya dah bloglistkan. Salam ukhwah 2014.. :) :)

    BalasPadam
  8. terima kasih asha.. mama no 7... hihihih

    BalasPadam
  9. Terharu kak ina pun ada juga...TQ coz Asha selalu komen kat blog kak ina tanpa jemu...rasa nak peluk2 Asha tau..he he... asik lupa nak klik iklan kat blog Asha ni :)

    BalasPadam
  10. terima kasih sudi masukkan akak dalam bloglist asha.. blog asha sentiasa dalam bloglist akak.. menabung rhb.. :D

    BalasPadam
  11. alhamdulilah ^_^ thanks acik ada

    BalasPadam
  12. thanks yunk :) hehhe gappy new year sekali lagi tau :)

    BalasPadam
  13. thanks yer sbb masuk kan nama fiza.. asha mmg dah ada dlm bloglist fiza... singgah menabung sekali...

    BalasPadam
  14. terima kasih, nama akak ada gak..Akak belum sort lagi bloglist ni...belum ada masa, tapi nanti ada masa akak akan masukkan asha jugak!

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign